Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La Setmana de l'Activitat Física i la Salut omple d'esport la Plaça de la Sardana i el Parc Municipal13/4/2019

Punt àlgid de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut, organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa i que ja va començar el passat 1 d’abril. Divendres a la tarda, es va celebrar una xerrada sobre el fenomen del coaching esportiu i, ja dissabte, la Plaça de la Sardana i el Parc Municipal es van omplir d’activitats gratuïtes per promocionar l’esport entre la ciutadania. És el primer any que l’Ajuntament d’Olesa organitza aquest tipus d’activitats.L’esport ha estat un dels protagonistes d’aquest cap de setmana a Olesa. Divendres a la tarda, l’Auditori de la Casa de Cultura va acollir una xerrada titulada “Alt rendiment i coaching esportiu”. A l’acte hi van participar Raül Agudo i Toni Martínez. Agudo és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport, monitor nacional d’atletisme per la Federació, té 19 anys com atleta i 9 d’entrador del Club Atletisme Olesa. Martínez és coach esportiu i fundador de Trailrunfulness. Tots dos van aprofundir al voltant de la importància de la figura del coaching esportiu, una figura en alça, en les competicions i disciplines d’alt rendiment.

 

Però els actes programats per aquest cap de setmana dins la Setmana de l’Activitat Física i la Salut promoguda pel Departament d’Esports de l’Ajutnament d’Olesa no van acabar aquí. El dissabte es va celebrar una jornada de multiesports, oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu de promocionar l’esport entre les persones de totes les edats. Les activitats van començar puntuals a les 10 del matí amb una sessió de cardiopilates a la plaça de la Sardana i una sessió de taitxí a la mateixa hora però al Parc Municipal. A les 11, es va donar el tret d’inici a una sessió d’aeròbic a la plaça de la sardana i, a la mateixa hora però al parc, una màster class de gimnàstica suau i ioga. El Departament d’Esports també va oferir un “esmorzar saludable” als participants. El matí d’activitats es va tancar a les 12 amb l’inici d’una classe de zumba a la plaça de la Sardana. 

 

Bona resposta de la ciutadania

 

Des de l’organització, Dioni Garcia, coordinador d’activitats esportives municipals de l’Ajuntament d’Olesa, va destacar la bona resposta de la ciutadania, tant a les activitats organitzades a la Plaça de la Sardana com al Parc Municipal, un indret en el qual es van celebrar les propostes dirigides més específicament a la gent gran. Per Garcia, la classe de taitxí va ser molt concorreguda, amb una trentena llarga de persones, així com la de gimnàstica suau, també amb una trentena de participants. Per Dioni Garcia, la jornada va ser “afable, lúdica i amb uns participants que s’ho van passar molt i molt bé”. Les activitats d’aquesta proposta que fa el departament d’Esports van continuar a la tarda al Parc Municipal amb diversos inflables i jocs esportius dirigits a promocionar l’esport entre els més menuts i menudes de casa.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional