Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa en marxa el nou portal web Olesa Industrial11/3/2019

El web pretén donar un impuls a l’activitat industrial del municipi i alhora, facilitar el coneixement mutu entre les empreses que hi ha instal·lades al municipi. Es pot visitar a l’adreça www.olesademontserrat-poligons.cat.Amb l’objectiu de donar un impuls a l’activitat empresarial i afavorir la interrelació entre les empreses del municipi, l’Ajuntament d’Olesa ha creat el web “Olesa Industrial”, que inclou un directori on estan indexades 157 indústries instal·lades als diferents polígons industrials del municipi. El cap del Servei de Promoció Econòmica, Vicenç Tur, ha destacat que el gran objectiu de crear aquesta eina digital és identificar les empreses existents així com atraure nova activitat econòmica. Per aquesta raó el nombre d’empreses incloses s’anirà ampliant les properes setmanes.

 

Vicenç Tur ha destacat que l’eina té dos objectius principals: per una banda, identificar les empreses que estan instaurades als polígons industrials d’Olesa; i per l’altra, atraure nova activitat econòmica, ja sigui aprofitant naus ja construïdes o impulsant la seva construcció en parcel·les buides. Olesa Industrial vol per donar a conèixer les empreses ja instal·lades als polígons industrials del municipi, i per això compta amb geolocalització i categories per sectors. A més a més, compta amb una secció on apareix tot el sòl industrial que hi ha disponible, detallant les condicions urbanístiques del solar o la nau. 

 

De moment, Olesa Industrial compta amb un total de 157 registres, pràcticament la totalitat d’empreses ubicades als diferents polígons industrials del municipi, però la intenció és que l’eina es vagi actualitzant i ampliant contínuament. De fet, l’objectiu, segons Tur, és que també s’incorporin empreses que treballen fora dels polígons i la petita i mitjana empresa olesana. Quant a l’anunci d’espais buits disponibles als polígons industrials, des de promoció Econòmica s’està mantenint contactes per tal d’ampliar aquesta base de dades.

 

Tur ha afirmat que ja s’ha començat a notar l’interès pel sòl industrial d’aquesta zona i que el directori Olesa Industrial serà útil per facilitar la informació. De fet, aquests directoris amb tota la informació amb sòl o naus disponible són molt ben valorats tant per la Generalitat de Catalunya com de les diferents patronals.

 

El portal Olesa Industrial es pot visitar a l’adreça www.olesademontserrat-poligons.cat


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional