Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Concentració davant de l’Ajuntament d’Olesa amb motiu de l'inici del judici per l'1-O12/2/2019

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat s’ha sumat aquest migdia la convocatòria de diverses entitats i partits polítics de fer una aturada aquest dimarts, 12 de febrer, als centres de treball per fer costat als presos polítics amb motiu de l'imminent inici del judici per l’1 d’octubre al Tribunal Suprem. Aquest vespre a les 20h hi ha convocada una segona concentració.Coincidint amb l’inici del judici de l’1 d’octubre als membres del govern i líders socials, aquest migdia hi ha hagut una concentració i aturada davant de l'Ajuntament on han assistit entitats i veïns i veïnes a títol individual.

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha llegit un manifest on s’ha mostrat el suport als presos polítics “en un dia tan crucial ens volem fer ressò d’unes iniciatives públiques que no pertanyen a cap color polític, ni a cap associació en concret, ja sigui social, política, sindical o ideològic partidista, que no sigui la defensa general dels drets civils, polítics i socials de tots”.

Puimedon ha fet una crida al diàleg, enfront les polítiques de crispació “nosaltres defensem una cultura política sustentada en el respecte, la tolerància i la diversitat. Una política que escolti tothom i que basi el seu model en la lluita per mitigar les desigualtats socials i per garantir la igualtat d’oportunitats per a uns i altres”.

En el parlament també s'ha demanat un judici just als presos polítics catalans “avui, més que mai, exigim la total transparència i les màximes garanties en el judici que s’inicia a Madrid. Que es respecti la presumpció d’innocència, que les 12 persones que a partir d’avui es jutgen tingui dret a una defensa justa i que la justícia s’empari en els principis fonamentals i faci únicament justícia i no actuï moguda per altres motius”.

Aquest vespre a les 20h, hi ha convocada una altra concentració a la plaça Fèlix Figueras i Aragay (davant de l’Ajuntament). Els convocants són AJAO, l’ANC, el Bloc Olesà, CDR, la CUP, Demòcrates, Empaperem, ERC i Pdecat.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional