Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Olesa de Montserrat rep els Reis d'Orient amb una cavalcada multitudinària5/1/2019

Els carrers d'Olesa plens a vessar, infants emocionats, pares il·lusionats, somriures, música, llum i color. Aquests són els trets que defineixen l'ambient que s'ha viscut pels carrers d'Olesa per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d'Orient.Olesa ha viscut un vespre màgic i festiu. Amb una cavalcada multitudinària, el municipi ha rebut un any més Ses Majestats els Reis d'Orient. Enguany la rua ha comptat amb sis carrosses amb la decoració renovada, dissenyades per Miquel Grima, i amb diferents comparses animant i acomapanyant els Reis, com les Majorettes i els tabals dels Diablots. I és que Melcior, Gaspar i Baltasar, han estat rebuts amb tots els honors. Les Carrosses dels Reis han desfilat pels carrers d'Olesa en una cavalcada en la qual les entitats locals hi ha tingut un paper molt destacat.

 

Els Reis han arribat a un quart de 7 de la tarda a Olesa en tren màgic, i han saludat la gentada aplegada a la plaça del Doctor Flèmig des de les finestres de l'estació. Des d'allà, la comitiva reaial ha iniciat la gran cavalcada, que ha estat seguida per centenars de persones al llarg de tot el recorregut. La plaça de Catalunya ha estat el punt i final del recorregut, i ha estat el lloc on l'alcaldessa els ha entregat la clau que obre les portes de totes les cases d'Olesa. 

 

L'alcaldessa d'Olesa, Pilar Puimedon, s'ha dirigit a Ses Majestats en nom del poble d'Olesa i ha demanat als nens i nenes que facin bondat, als Reis que els portin molts regals i un any 2019 amb convivència, respecte entre les persones i també sostenible.

 

Tot seguit ha fet l'acte de lliurament de la clau màgica que obre la porta de totes les cases d'Olesa als Reis. Ha estat el Rei Melcior l'encarregat de rebre la clau i de dirigir unes paraules als infants d'Olesa que, des d'una plaça plena de gom a gom, han seguit emocionats cada detall de tot el què succeïa a l'escenari de la plaça Catalunya. Melcior ha dit als nens i nenes "respecte per les persones, les coses, al nostre entorn... són valors que heu de tenir en compte. el bon comportament és molt important i és el que us definirà com a persones". A més, també ha demanat que els infants, abans d'anar a dormir, posin una mica de menjar i aigua al balcó o a la finestra per poder repartir regals durant tota la nit. 

 

La cavalcada ha transcorregut amb total normalitat, amb un ambient purament festiu i sense cap incident. 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017