Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Olesa acull un networking sobre Transformació Digital i Indústria 4.0 en la cloenda de la 5a edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’4/12/2018

Aquesta jornada de treball empresarial se celebrarà el proper dijous 13 de desembre en el marc de la cloenda de la 5a edició del projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa", on participen els 8 ajuntaments del Baix Llobregat Nord.Olesa acollirà la cloenda de la cinquena edició del projecte “Fem Xarxa Fem Empresa” amb una jornada de networking empresarial que debatrà sobre la transformació digital i la indústria 4.0. Serà el proper dijous 13 de desembre, i a part dels vuit municipis del Baix Llobregat Nord que participen al projecte, comptarà amb la presència d’uns 150 empresaris de diferents sectors, entre startups, autònoms, micropimes i mitjanes empreses de la zona.

Aquesta jornada de treball girarà al voltant de com s’enfoca la quarta revolució industrial i les transformacions que representarà per a institucions, empresaris i formadors. “Es tractarà sobre quins ajuts i propostes plantegen les administracions, com s’adapten a aquests canvis els petits i mitjans empresaris i les startups i autònoms. Les empreses tenen el repte de com actualitzar-se i adaptar-se i convertir les seve plantilles de treballadors, on necessàriament han de tenir persones més formades, i això no vol dir reducció de les plantilles, però sí reconversió” explica el cap del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Vicenç Tur.


La jornada està estructurada en diferents activitats que es duran a terme des de les 9.30h fins a les 14.00h. Destaca la taula de debat sobre com afronten empresaris i institucions els nous reptes de la transformació digital, o l’espai de networking, destinat a que els participants treballin la seva xarxa de contactes, donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis.

Aquesta és la primera vegada que Olesa acull aquesta jornada empresarial que servirà tant per promocionar el projecte “Fem Xarxa Fem empresa”, donar a conèixer els serveis d’assessorament de l’Ajuntament i fer una forta aposta pel teixit empresarial convidat, on hi ha participants de sectors estratègics amb forta presència local.

L’acte se celebrarà al Casal d’Olesa de Montserrat i és obert i gratuït per a tots els empresaris, però cal fer inscripció prèvia al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa a través del telèfon
93 778 00 50 extensió 3 o a través del correu electrònic promocio@olesademontserrat.cat.

“Fem Xarxa, Fem Empresa” va formar-se el 2014 per tal d’oferir cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat. L’integren els vuit ajuntaments de la zona: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica. Les accions estan pensades per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial, i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional