Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Nou taller educatiu adreçat per a famílies amb fills i filles d'entre 6 i 16 anys9/11/2018

La nova proposta de la Xarxa Socieducativa per la Infància i l'Adolescència-Pla Educatiu d'Entorn rep el títol "Descobrim el cervell per educar millor". Tindrà una durada de 4h i es farà els dies 15 i 22 de novembre amb l'objectiu d'establir maneres de relacionar-nos amb els infants aprofitant la comprensió del funcionament del seu cervell.La coordinadora de la Xarxa-Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament d’Olesa, Georgina Solanes, ha explicat que aquest taller arriba de la mà de la Diputació de Barcelona i el programa “Eduquem en família: activitats de suport a la funció educativa de les famílies”. Concretament, s’adreça a famílies amb fills i filles d’entre 6 i 16 anys i consistirà en dues sessions de dues hores, de 18.30h a 20.30h, els dies 15 i 22 de novembre a Cal Rapissa. 

 

L'objectiu del taller és establir maneres de relacionar-nos amb els infants aprofitant la comprensió del funcionament del seu cervell que es pot traduir en propostes com ara: com parlar-los, com motivar-los per l'estudi, com fer que estiguin més tranquils i emocionalment atents, com resoldre conflictes i en general, com fomentar un clima familiar positiu. Georgina Solanes ha explicat que el taller anirà a càrrec de la consultoria “Útil”, especialitzada en formacions en els àmbits:  família, escola i empresa de lleure. El taller és gratuït i les places són limitades. Per aquest motiu és obligatori formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a activitatseducatives@olesademontserrat.cat o trucant al 93 778 00 50 a les extensions 3511 o 3512.

 

El taller s’organitza amb la col·laboració de les AMPA del municipi i l’EMPO, l’Escola de Mares i Pares d’Olesa, entitats que han estat les encarregades de triar les activitats que van considerar més interessants de tot el catàleg que la Diputació de Barcelona ofereix en aquest projecte educatiu. El primer taller d'aquest curs es va dur a terme el 25 d’octubre i va tractar el tema de l’acompanyament escolar amb molt bona acollida.

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017