Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament d'Olesa organitza excursions nocturnes aquest cap de setmana9/8/2018

Les sortides es faran els dies 10 i 11 d'agost des de l'aparcament del pavelló Salvador Boada i fins el Pla del Fideuer. Un dels objectius serà contemplar Els Perseids (llàgrimes de Sant Llorenç).El Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha organitzat tres excursions en horari de tarda i nit al Pla del Fideuer. Les sortides seran els dies 10, 11 i 12 d'agost, coincidint amb Els Perseids o llàgrimes de Sant Llorenç que és una pluja d'estels fugaços molt intensa que s'encenen a l'entrar a l'atmosfera terrestre.

 

Les excursions nocturnes, com totes les que s'organitzen des de l'Ajuntament, són activitats gratuïtes. Per participar d'aquestes sortides i veure la pluja d'estels, cal inscripció prèvia que es pot fer a través d'un correu electrònic rutes@olesademontserrat.cat. També es pot fer la inscripció a la recepció de l'Ajuntament o trucant al 93 778 00 50. Les excursions començaran a les 20.00 h i el punt de trobada serà l'aparcament del pavelló municipal Salvador Boada i s'allargaran fins aproximadament les 00.30 h. 

 

Per participar a la sortida cal portar aigua, sopar, calçat i roba adequada i llanterna. Durant l'excursió es caminaran 8 Km i la dificultat és mitjana-alta. Les inscripcions estan obertes per divendres 10 d'agost i dissabte 11 d'agost (el diumenge dia 12 queda reservat per si fes falta organitzar una tercera sortida pel nombre de participants). Cada sortida s'ha limitat a un total de 60 places. Les sortides nocturnes per veure Els Perseids són les sortides estrelles del departament i el 2017 hi van assistir 250 persones.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017