Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Alumnes de l’escola Daina-Isard pinten un mural que reivindica la interculturalitat16/5/2017

Els alumnes de batxillerat artístic de l’escola Daina-Isard han pintat un mural al carrer Riera de Can Llimona, darrere del Parc Municipal (just al costat de la colònia de gats que gestiona ACAIMA) que pretén plasmar les diferències i semblances entre cultures.La iniciativa va sorgir arran d’un intercanvi d’experiències entre alumnes de l’escola Daina Isard i de l’escola alemanya Trittau. A finals del passat més d’abril una delegació d’alumnes alemanys van visitar Olesa i van fer intercanvi d’experiències, d’activitats d’expressió artística i cultural amb els estudiants olesans.

 

D’aquesta experiència compartida, els alumnes  olesans van començar a dissenyar aquest grafit que vol ser una finestra al món i que porta per títol “Window to the world”. El dibuix vol mostrar d’una manera amable els trets característics que ens diferencien i també els que compartim entre diferents cultures i diferents nivells de coneixement, segons ha destacat la professora responsable de l'activitat, Laia Sisteró. Des de l'Ajuntament d'Olesa es va donar vistiplau a aquesta iniciativa, que ha permès també dignificar i donar nova vida a una paret ubicada en un espai central d'Olesa.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016