Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Lliurament del 25è Premi Sant Jordi infantil i juvenil de conte i narració breu en català23/4/2017

L'escenari del Parc Municipal ha acollit aquest esdeveniment que ha estat seguit per centenars de famílies. S'han presentat un total de 111 obres d'alumnes de tots els centres educatius de primària i de secundària d'Olesa de Montserrat.Uns dels protagonistes de la diada de Sant Jordi són l'alumnat de les diferents escoles i instituts d'Olesa participants en el 25è Premi Sant Jordi infantil i juvenil de conte i narració breu en català, del qual aquesta tarda s'ha fet el lliurament de guardons. En total, enguany hi ha participat un total de  obres, que havien estat prèviament seleccionades pels diferents centres educatius. Enguany, el lliurament de guardons s'ha celebrat amb la presència de centenars de famílies olesanes a l'escenari del Parc Municipal. 

 

Els guanyadors i les guanyadores de les diferents categories van rebre de mans de l'alcaldessa i regidora d'Ensenyament, Pilar Puimedon, i dels directors i directores dels diferents centres educatius, un trofeu i un val per a un lot de llibres. Tots els i les finalistes també van rebre un xec-regal i un diploma acreditatiu. Durant l'acte de lliurament Puimedon, va enconratjar els alumnes a seguir apostant per la lectura i l'escriptura.

 

Com és habitual, el premi Sant Jordi es va dividir en diferents categories. A la categoria A, per a alumnes de primer i segon d'educació primària, el primer premi va ser per a Francesc Larramona Velázquez, de 7 anys, pel conte “La ciutat als núvols”, i el segon premi per a Yasmin López Jbari, de 7 anys, pel conte “El petit monstre”.

 

A la categoria B, per a alumnes de tercer i quart curs de primària, el primer premi va ser per a Clara Zayas Espín, de 10 anys, pel conte “La camisa, la corbata i el penjador d'aventurers”, i el segon per a Martí Amigó Conde, de 10 anys, pel conte “La baldufa orgullosa”.

 

A la categoria C, per a alumnes de cinquè i sisè de primària, el premi se'l va endur Clàudica Chicón Frias, de 11 anys, pel conte “Una cullera diferent”, i el segon premi per a Jan Cànovas Cascante, de 11 anys, pel conte “Un mag i un conill molt especials”.

 

A la categoria D, per a alumnes de primer i segon d'ESO, el primer premi va ser per a Guillem Bigordà Freixas, de 13 anys, pel conte “I tu, qui ets?”, i el segon premi per a Clara Voltas Viñals, de 12 anys, pel conte “Un dia que semblava com qualsevol altre”.

 

Finalment, i a la categoria E, per a alumnes de tercer i quart d'ESO, el primer premi va ser per a Aina Cerdeira Canals, de 15 anys, pel conte “L'esport i la terra”; i el segon premi per a Adrià Pérez Galobart, de 15 anys, per “Per sempre, petita Juliett”.

 

Tots els guanyadors i guanyadores van rebre un trofeu, un diploma i un xec regal a bescanviar per llibres (40€ el 2n premi i 65€ el 1r premi). A més, els finalistes també van rebre un diploma i un regal. La resta de participants també van obtenir un diploma acreditaiu de la seva participació al certamen.

 

L'alcaldessa i regidora d'ensenyament d'Olesa, Pilar Puimedon, va agrair la col·laboració de totes les escoles i instituts i va encoratjar els nens i nenes a seguir apostant per la lectura i l'escriptura. Durant l'acte s'ha fet la lectura d'una de les obres guanyadores, "La baldufa orgullosa" a càrrec de l'alumne d'ESO Dídac Salabert Yáñez. 

          

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016