Logo Ràdio Olesa
+

L'actor olesà Biel Montoro protagonitza el film 'Diecisiete'8/10/2019

El proper cap de setmana es continua projectant la pel·lícula als cinemes Verdi de Barcelona i a partir del 18 de setembre es pot veure a Netflix.Biel Montoro és el jove actor olesà que protagonitza la pel·lícula 'Diecisiete', una road-movie on es descriu la vida d'Hèctor, un noi de 17 anys amb poca comunicació amb l'entorn. A partir de la figura del gos 'Ovejas', obre una teràpia d'inserció i es socialitza. El gos el qual està molt unit, un dia s'escapa i el protagonista surt a la seva recerca.

El film és el sisè del director Daniel Sánchez Arévalo mentre que l'actor olesà de 19 anys, ha participat als films 'Superlópez', 'Nieve Negra', 'Framed', 'Blue Rei' o 'l'Altra Frontera'. Biel Montoro també ha intepretat papers a les series de TV3 'Com si fos ahir' i la 'Riera'.

L'olesà va descobrir la seva vocació interpretant un paper en el quadre de les Coques de La Passió d'Olesa i a suggeriment de la direcció de l'espectacle, es va presentar a diversos càstings.


Una de les anècdotes que explica a l'entrevista feta a OlesaRàdio, és que el gos que protagonitza la pel·lícula 'Diecisiete' era d'un centre d'adopció i al final del rodatge l'actor olesà, davant de la tessitura que s'havia de retornar, va decidir quedar-se'l i es pot veure com passeja pel nostre municipi.


Audio

  • MP3 - MONTORO.mp3

Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50