Logo Ràdio Olesa
+

La Fira de Tardor convoca a centenars de persones a la plaça Catalunya7/10/2019

Èxit de la fira que organitzada per l'Associació Olesa Comerç. La quarantena de parades es van emplaçar durant tot el diumenge a la plaça de Catalunya de 10 del matí a les 8 de la tarda. Hi va haver-hi espectacles i servei de bar.La Fira de Tardor va promoure, a més de les parades habituals, també un servei de bar i actuacions diverses. A l'activitat s'hi van poder trobar fins a 40 paradetes de múltiples sectors, no només tèxtil sinó també complements, viatges, acadèmies de repàs, parament de la llar, entre d'altres.


Segons el president de l'entitat, Toni Romero, està molt satisfet del resultat i en general amb molt bones sensacions, ja que l'afluència de públic ha estat bona i la festa un èxit, a manca d'una reunió amb tots els establiments participants per fer una valoració de la jornada.

 

Ara bé, l'entitat ja està treballant en projectes com el Black Friday a celebrar el dia 29 de novembre. Un altre dels fronts que l'associació comercial està organitzant és la cavalcada amb el Pare Noel, estrenada l'any passat amb molt d'èxit, enguany a realitzar encara amb data per determinar.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50