Logo Ràdio Olesa
+

Arriba el Correllengua a Olesa de Montserrat1/10/2019

De l'1 al 13 d'octubre es faran múltiples activitats dins de l'edició 2019 del Correllengua que organitza la secció local de la CAL, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua.El Correllengua 2019 començarà dimarts 1 d’octubre a la Biblioteca Santa Oliva a les 19.00h amb la presentació del llibre de l'olesà Marc Amat “Anatomia d’una absència inesperada. 23 dies de desembre” i a les 20.00h  inauguració del Correllengua amb Jordi Graupera. El dijous 3 d'octubre a les 20.00h de la tarda a l’edifici dels Safareigs es farà una classe oberta sobre els pronoms febles. El divendres, 4 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, ballada popular de “Ball de bot” amb danses de Mallorca i Menorca. A les 9 de la nit, sopar popular i després Mostra de Glosa i concert amb Zebrass Marching band i Sense filtres dj.

El dissabte, 5 d’octubre, a les 7 de la tarda “Viatge per Catalunya a través de la Ratafia” que consistirà en un tast i després cançó de taverna amb “La Mestressa i els Cabrers”.

 

El dissabte 12 d’octubre a dos quarts de set de la tarda, també hi haurà una Mostra de Cultura Popular a càrrec d’Olesa Sardanista a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay. També s'han inclòs dins del Correllengua dues activitats teatrals: la primera, aquest mateix diumenge 6 d'octubre per veure l'obra "Qui té por de virgina Woolf? a les 18.00h a la UEC i en le marc del Concurs de Teatre Vila d'Olesa; la segona, el diumenge 13 d'octubre al Casal a les 17.30h amb l'obra de teatre infantil "Laika".

 

De l'1 al 13 d'octubre també es podrà visitar a la Casa de Cultura l'exposició "1 d'octubre de 2017" del Pere Grimau.

 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50