Logo Ràdio Olesa
+

Recta final en la remodelació del Parc de l'Estatut13/9/2019

El Parc de l’Estatut està pràcticament enllestit de les obres de remodelació després d’un seguit de problemes amb l’empresa encarregada dels treballs. L’alcalde Miquel Riera ha destacat que els treballs de millora del paviment van acabar a finals d’agost i que resta pendent replantar els parterres amb arbustos. També s’està treballant per renovar els jocs infantils i instal·lar una pèrgola.Després de diversos problemes amb l’empresa constructora encarregada de dur a termes les obres de millora del Parc de l’Estatut, a finals d’agost han acabat els treballs relacionats amb la millora dels paviments. Segons ha explicat l’alcalde i regidor de planejament urbanístic, Miquel Riera, a finals del mes d’agost es van retirar les tanques i s’ha acabat la millora dels paviments.  Tot i així, restarà pendent la reposició de les plantes arbustives als parterres que s’ha de repetir a la feta inicialment el mes de juliol.

 

Riera ha dit que les obres del Parc de l’Estatut han comportat molts problemes amb l’empresa constructora i que durant el mes d’agost, finalment, s’ha aconseguit que facin bona part dels treballs pendents i que havien de fer per contracte. El més important, eliminar la grava i posar paviment de formigó. Miquel Riera ha anunciat que durant aquestes setmanes caldrà revisar la llista de defectes i l’empresa haurà de plantar gespa i plantes arbustives als parterres.

 

La intervenció soluciona la part de drenatge i augmenta la proporció de verd del Parc així com la millora dels paviments.  La part de jocs infantils també es renovarà i s’instal·larà una pèrgola.

 

Els treballs van començar el mes de maig i s’han produït diferents retards per part de l’empresa. L’objectiu ha estat crear, segons ha informat en diverses ocasions l’equip de govern, un espai que sigui més accessible per a la ciutadania i que tingui més zona verda. El projecte està dotat amb 128.000 euros. 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50