Logo Ràdio Olesa
+

El Piromusical Symphony i el Cocodril Club, plats forts de la primera nit de Festa Major a Olesa21/6/2019

Una de les novetats de la Festa Major 2019 és la Festa de la Música per començar aquest divendres. Anirà a càrrec de l’Albert Malla i la festa “revival” de Cocodril Club. Serà poc després de les 11 de la nit i després del piromusical “Simphony”. La festa es farà a la zona del Llac del Parc Municipal.Cocodril Club és un programa de ràdio que condueix l’Albert Malla i que els olesans i les olesanes també poden escoltar a través d’Olesa Ràdio. A diferents emissores, porta emetent-se des de fa més de 25 anys i repassa la història del pop i del rock. El Cocodril Club també s’ofereix en versió sessió de ball a les festes majors arreu de Catalunya. Albert Malla diu que està "encantat" de venir a Olesa, en declaracions a Olesa Ràdio.

 

La Festa de Cocodril Club és apta per a totes les edats i consisteix en fer un repàs cronològic de la història de la música pop i rock. Albert Malla ha destacat que serà una versió reduïda perquè la festa comença a les 11 i s’acabarà a les 2 de la matinada.  Es comença als anys 50’s i s’acaba pràcticament a l’actualitat.

 

Albert Malla ha destacat que les cançons triades són supervendes i, per tant, conegudes per tothom. Per fer-nos una idea de la música que escoltarem, l’encarregat del Cocodril Club ha avançat alguns dels èxits que es ballaran al Parc Municipal. La festa Cocodril Club començarà després del piromusical Simphony que començarà a les 11 de la nit. Es recomana portar encenedor i acudir al Parc una mitja hora abans.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50