Logo Ràdio Olesa
+

El Front Municipalista proposa un paquet de mesures en matèria d’habitatge, sobretot per impulsar l’habitatge de lloguer social i incrementar el nombre de pisos per emergències.24/5/2019


La candidatura Som Alternativa-Front Municipalista té al capdavant a Pablo Daglio que ha destacat que cal augmentar el parc d’habitatge públic amb els pisos que són propietat de banca i promotores per tal de poder negociar o adquirir a través del tanteig i retracte i que després puguin posar-se a disposició del lloguer social. D’altra banda, un altre dels objectius és mobilitzar el parc d’habitatge buit i fer-ho a través d’un servei especialitzat per convèncer els petits propietaris de posar el seu pis en lloguer.

 

El cap de llista ha destacat que la seva candidatura es centra en treballar per aconseguir sobiranies com l’habitacional però també d’altres com les territorials, sobretot després de l'1 i el 3 d'octubre de 2017. Daglio ha afirmat que el programa de la seva formació aposta per una participació ciutadana directa i que serveixi per decidir-ho tot així com diverses mesures en l'àmbit de millorar la salut, l'economia social i una regidoria específica de feminisme.

 

Aquesta tarda la candidatura encapçalada per Pablo Daglio celebren l’acte de final de campanya a Cal Rapissa a partir de les 7 de la tarda.

 

Els blocs d’informació electoral d’Olesa Ràdio segueixen les directrius marcades per la Junta Electoral. Per tant, no han pogut ser elaborats seguint els criteris periodístics de l’equip de professionals de l’emissora.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50