Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Afectacions del trànsit i consells de seguretat durant la Cavalcada dels Reis d'Orient3/1/2018


El recorregut començarà a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat passant pels carrers Pau Casals, Av. Francesc Macià, Amadeu Paltor, c. Argelines, Anselm Clavé i Jacint Verdaguer fins de nou Francesc Macià per arribar fins a plaça Catalunya.

 

Mentre duri la cavalcada el trànsit per tots aquests carrers restarà tallat, també per accedir i sortir de guals. Per tant, si heu de fer ús del vehicle, es recomana deixar-lo estacionat fora de la zona afectada amb l’antelació suficient.

 

Pel que fa a les afectacions del transport públic per carretera, de 16.00h a 21.00h només estarà operativa la parada de bus ubicada al c. Lluís Companys, al davant de l'escola Sant Bernat.

 

Per motius de seguretat, serà obligatòria la retirada dels vehicles estacionats al recorregut de la cavalcada i a les zones prèviament senyalitzades.

 

Pel que fa a mesures de seguretat a la cavalcada, s’aconsella:

  • No recollir els caramels de la zona de pas de les carrossses
  • Respecteu els perímetres de seguretat establerts
  • Vigileu en tot moment els nens i nenes perquè no s’acostin a les rodes dels vehicles
  • No travesseu el carrer entre els vehicles i les carrossses
  • NENS I NENES PERDUTS: fixeu un punt de trobada amb els nens i nenes en cas que es perdin, preferiblement on hi hagi un agent de policia, voluntaris o personal de l'organització. En cas de pèrdua de menors, truqueu al tel. 93778 31 31 o al 112.

 

Recordem que en cas de pluja o condicions meteorològiques adverses els Reis rebran als nens i nenes al teatre de La Passió.

 

Per a qualsevol dubte o consulta, truqueu al telèfon de la Policia Local 93 778 31 31.

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017