Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Bases dels Premis de Recerca Vila d'Olesa 20189/3/2018


L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, convoca la 34a Edició dels Premis de Recerca Vila d’Olesa 2018, destinats al reconeixement de treballs de recerca en qualsevol àrea de coneixement amb un contingut vinculat a Olesa de Montserrat o al seu entorn, o bé realitzats per un olesà/-na, d’acord amb l’establert en les diferents modalitats d’aquestes bases. També s'ha convocat la 23a edició del Premi Batec Jove per a Treballs de recerca de batxillerat i Projectes de cicle formatiu de grau mitjà i superior.

 

34è Premi de Recerca Vila d'Olesa 2018

 

Hi ha dues modalitats: 

 

Modalitat Ciència Oberta:

 

Destinada a un treball relacionat explícitament amb un tema olesà o bé d’interès olesà, d’acord amb allò que s’estableix a les seves bases específiques.

 

Modalitat Impulsa:

 

Destinada a un treball realitzat per un olesà/-na (de naixença o residència oficial, indistintament) en qualsevol àmbit de la ciència, no circumscrita, però, a temàtiques d’interès específicament olesà.

 

En ambdues modalitats s’admeten treballs avaluats o publicats dins el termini dels dos anys naturals anteriors a l’any de convocatòria, i fins al darrer dia del termini de la convocatòria oficial del premi; o sigui, des de l’1 de gener de 2016 fins al 30 d'abril de 2018 a les 14.00h.

 

Ambdós Premis estan dotats, respectivament, amb 1500€ que s’atorguen en reconeixement del mèrit científic del treball guanyador. S’atorga un premi per modalitat. Els Premis poden ser «No atorgats» si, excepcionalment, es considera que cap treball aspirant satisfà suficientment els requisits o els objectius dels Premis. Aquest import està subjecte a la normativa fiscal vigent.

 

Es poden veure els requisits específics en el PDF adjunt.

 

23è Premi Batec Jove per a Treballs de recerca de batxillerat i Projectes de cicle formatiu de grau mitjà i superior

 

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, dins el marc dels Premis de Recerca Vila d’Olesa 2018, i amb el patrocini de l’empresa Kao Corporation, convoca la 23a Edició del Premi Batec Jove de recerca per a escolars. El seu objectiu principal és premiar Treballs de recerca de batxillerat i Projectes de cicle formatiu de grau mitjà i superior de qualitat acadèmica molt remarcable i d’interès temàtic olesà; també, subsidiàriament, fomentar l’interès de l’alumnat en la realització de treballs d’investigació, potenciar la recerca fora de l’àmbit universitari i incentivar els centres en la promoció de la investigació entre els seus alumnes.

 

El Premi s’adreça a alumnes dels centres escolars olesans, a alumnes olesans que estudiïn fora de la nostra vila o bé a alumnes provinents d’altres centres d’estudi externs a l’àmbit local, que hagin destacat en treballs de recerca amb temàtica d’interès olesà.

 

El Premi Batec Jove destina la seva dotació a dos beneficiaris: 400 € per a l’autor/a i 400 € per al centre docent.

 

El termini de lliurament dels treballs finalitzarà el 4 d'abril de 2018 a les 14 hores.

 

Es poden veure els requisits específics en el PDF adjunt.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017