Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Olesa de Montserrat celebra massivament l'arribada del 20181/1/2018

Centenars de persones han seguit les campanades als peus de la Torre del Rellotge i la Gran Festa de Cap d’Any ha omplert de gom a gom el Pavelló Municipal de Sant Bernat. Segons la Policia Local, la Nit de Cap d’Any al nostre municipi ha transcorregut sense “cap incident remarcable”.Olesa de Montserrat s'ha bolcat de ple en la celebració de l’arribada del 2018. Més enllà de les celebracions particulars, han estat centenars els olesans i olesanes que han decidit acomiadar el 2017 assistint a les dues propostes organitzades per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Olesa: el seguiment de les campanades als peus de la Torre del Rellotge i la Gran Festa de Cap d’Any que per tercer any consecutiu ha omplert de gom a gom el Pavelló Municipal de Sant Bernat. Segons la Policia Local, la Nit de Cap d’Any al nostre municipi ha transcorregut sense “cap incident remarcable”.

 

Minuts abans de les dotze de la nit, la Plaça Nova ja era plena de centenars d’olesans i olesanes, ben preparats amb el cava, el raïm, el cotilló, per prendre part en les Campanades 2018 a la Torre del Rellotge, organitzades per la regidoria de Festes. I és que, mica en mica, el que va començar sent una iniciativa d’un grup de persones que, a nivell particular, decidia trobar-se als peus de la Torre del Rellotge per seguir les campanades, ha anat guanyant adeptes amb el pas dels anys.

 

Com en les darreres edicions, les campanades s'han pogut seguir gràcies al so de les campanes i de l’encesa simultània de diversos llums en forma de floc de neu, penjats en una de les cares de la Torre del Rellotge. En aquesta ocasió, l’organització també ha repartit bengales entre els assistents, per tal d’acomiadar el 2017 amb llum. La festa a la plaça Nova s'ha allargat fins ben bé la una de la matinada amb música.

 

I quan la música s'ha aturat als peus de la Torre del Rellotge, la festa ha començat al Pavelló Municipal de Sant Bernat, escenari un cop més de la Gran Festa de Cap d’Any organitzada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Olesa. Un total de 1.350 persones han ballat fins les sis de la matinada al ritme de la música dels DJ Albert González i Quim Clark, que s'han encarregat d’amenitzar una de les nits més esperades de l’any. Un dels moments àlgids de la celebració es va produir pocs minuts després de dos quarts de quatre de la matinada, quan del sostre es van despenjar 2.018 globus per commemorar l’arribada del nou any.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017