Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Obres de pavimentació de la carretera BV-12019/10/2017

L'asfaltat a la carretera de les Carpes es farà entre la sortida del Polígon Industrial de Can Singla i fins el creuament amb la carretera BV-1202 d'Ullastrell.Aquest dilluns, 9 d’octubre, s’iniciaran les obres de pavimentació de la carretera BV-1201 (coneguda popularment com la carretera de les Carpes) en el tram comprès entre el pk. 1+335 (sortida del Polígon industrial de Can Singla) fins el pk. 5+100 (creuament amb la carretera BV-1202 d’Ullastrell).

 

L’actuació preveu un sanejament previ de les zones malmeses de la calçada i posteriorment l’extensió d’una capa de paviment d’asfalt. Un cop finalitzats aquests treballs, es procedirà  a la reposició de la senyalització horitzontal afectada.

 

La durada prevista dels treballs es de cinc dies en l’horari comprès de les 8h a les 19 h. Durant els treballs, no serà necessari el tall de la carretera però sí hi haurà afectació al trànsit, ja que s’haurà de donar pas alternatiu en el tram en el qual s’estigui treballant, segons han informat fonts de la Diputació de Barcelona, titular de la via. Els treballs van a càrrec de l’empresa Rogasa.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017