Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Les obres de la riera de Can Carreras s'adjudiquen a la baixa d'un 5%10/8/2017

Els treballs es preveu que comencin a finals de setembre i s'acabin al maig amb millores en el manteniment d'alguns carrers de la zona. L'empresa adjudicatària és la mateixa que ha remodelat l'Escorxador.La Junta de Govern extraordinària celebrada el dimarts 8 d'agost ha adjudicat a l'empresa Artifex Infraestructuras SL les obres de cobertura de la riera de Can Carreras per un import de 2.221.360 euros, un 5% inferior del preu de licitació. En el projecte també s'han integrat millores a la proposta inicial.


En la proposició aprovada, el termini dels treballs que s'ha fixat és de set mesos i mig i es preveu que comencin a finals de setembre, el que representa que a la primavera del 2018 ja estarien acabades. La licitació d'aquest projecte, un dels més importants de l'Ajuntament d'Olesa dels darrers anys, s'han presentat 11 empreses, de les quals 2 s'han descartat inicialment per baixa de preu temerària. L'adjudicatària també ha realitzat la remodelació de l'Escorxador.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016