Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

El barri de La Central tanca les festes amb un homenatge a la gent gran16/7/2017

En el decurs del cap de setmana s'ha celebrat una festa holi, banys d'escuma, balls i l'homenatge a la gent gran, entre altres activitats.L'homenatge a la gent gran ha estat el darrer acte de les festes que s'han celebrat aquest cap de setmana al barri de La Central. La regidora Georgina Muñoz de Serveis Socials i la presidenta de l'entitat, Susana Pardo, han fet un reconeixement a tres veïnes, en concret a Amparo Ortiz Gorriz de 82 anys, Núria Leal Reverter de 76 anys i Clotilde Moliner Martí de 90 anys.


Les tres homenatjades han rebut un record tant de l'associació de veïns com de l'ajuntament i s'han mostrat molt emocionades per aquest tribut. En el parlament de la regidora de Serveis Socials s'ha fet una especial atenció a la gent jove del barri a ajudar a les persones d'edat que viuen soles en els pisos.


Segons la presidenta de l'entitat, Susana Pardo, "les activitats organitzades en el decurs de tot el cap de setmana han anat bé, a excepció del sopar de germanor del divendres que hi havia poca gent. La festa holi també ha comptat amb poca participació. Ara bé, el dissabte, jornada central de les activitats, els veïns han respost amb molta energia i alegria".

 

Olesa Ball ha posat el punt final a tres dies de festa d'un barri que amb l'esforç de l'associació de veïns ha organitzat nombroses activitats però que reclama més suport de les persones de la zona.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017