Ajuntament

Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui
23/09/2016 - L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha engegat una campanya de convivència i medi ambient que sota el lema "Olesa entre tots més nostra" vol fomentar conductes cíviques en qüestions de sorolls, mobilitat segura, neteja viària i de reciclatge de residus. Si durant l'estiu s'ha dut a terme "Olesa entre tots més tranquil·la", amb la tardor ha començat l'eix "Olesa entre tots més segura".
 • Desfibril·lador exterior pavelló de bàsquet

  L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat instal·la desfibril·ladors públics als equipaments esportius municipals

  29 de setembre de 2016 - L’Ajuntament d’Olesa, a través de l’empresa CardioGest, ha instal·lat desfibril·ladors que donaran servei als diferents equipaments esportius municipals. Per possibilitar que els aparells puguin ser utilitzats davant qualsevol emergència, els desfibril·ladors s’han instal·lat a la part exterior dels equipaments, concretament del pavelló Salvador Boada, del pavelló municipal de bàsquet i del pavelló de Sant Bernat.

 • Visita del Síndic a Olesa

  El Síndic de Greuges atèn 27 visites a Olesa del Montserrat

  29 de setembre de 2016 - Les principals problemàtiques plantejades han estat temes relacionats amb empreses de servei d'interès públic, urbanisme, santitat, ensenyament, sorolls o serveis socials.

 • Cartell Setmana Lactància Materna

  Olesa de Montserrat commemora la Setmana de la Lactància Materna

  28 de setembre de 2016 - Olesa de Montserrat acollirà la inauguració, diumenge 2 d'octubre, dels actes commemoratius de la Setmana de la Lactància materna que l'Hospital de Martorell organitza i impulsa a la comarca, i que tindrà lloc del 2 al 8 d'octubre per donar a conèixer els beneficis de la lactància materna. En la inauguració hi participarà el director de l’Hospital de Martorell, la presidenta del Banc de Llet Materna, el director del CAP Olesa i la regidora de Sanitat i Consum d’Olesa, Montserrat Vergara.

 • Ple municipal 22 setembre 2016

  Es congelen els principals impostos per al 2017

  26 de setembre de 2016 - L’equip de govern del Bloc Olesà ha decidit congelar de cara al 2017 els cinc principals impostos locals. Per tant, els ciutadans d’Olesa pagaran l’any vinent el mateix que aquest 2016 en concepte dels impostos que més directament afecten la butxaca dels veïns del municipi.

+ notícies

 • Tràmits
 • Perfil del contractant
 • Turisme Olesa

+ agenda

 • Twitter
 • Facebook
 • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2014